NIEUWSBRIEF
Schrijf u gratis in op onze nieuwsbrief
en ontvang al onze
kortingen, acties, ...
>>>
Welkom op onze webshop met handtassen, portefeuilles, horloges en zonnebrillen
Gratis producten retourneren
Wekelijks Nieuwe Producten

Elke week geven wij op verschillende artikelen een extra 30% korting (op de zwarte prijzen) als outlet. De korting is geldig op het artikel zolang de voorraad strekt !

Nu Extra 30% korting in de kassa op alle onderstaande artikelen uit voorraad !

Elke klant krijgt een gratis spaarkaart voor kortingen
Kortingsbonnen op uw verjaardagen
Geschenkbon aankopen
Extra korting 10%

Tassen verkoop, gratis artikelen retourneren en wekelijks nieuwe producten

Handtassen, Horloges, Portefeuilles goedkoop online kopenTassenverkoop verkoopt vooral kwalitatieve merken aan zeer scherpe prijzen. Bij ons kan u vooral een ruim gamma vinden van verschillende tassen zoals handtassen, schoudertassen, clutches ..... Intussen is ons gamma uitgebreid met portefeuilles en horloges waarin wij dezelfde strategie volgen van een zeer goede prijs / kwaliteit verhouding. Voorraden en modellen worden dan ook continu aangepast en is het dus zeker de moeite om regelmatig eens te komen kijken of er geen nieuwe handtassen, horloges of portefeuilles te vinden zijn. Als klant krijg je bovenop de aangegeven prijzen nog eens een spaarkaart erbij die u zelf kan beheren, u kan dus gewoon inloggen op de site, naar uw klantenaccount gaan en daar kijken hoeveel op uw spaarkaart staat. Deze kan u dan wanneer u het wil omzetten naar een kortingsbon die u dan gewoon kan ingeven in uw winkelmandje bij de kortingscode. Onze klanten zijn zeer belangrijk en denken wij dus ook aan uw verjaardag !

Bedrijven die meerdere stuks van een product willen aankopen mogen ons steeds contacteren. Denk bijvoorbeeld aan geschenken voor uw personeel of een incentive.

Schrijf U in op onze nieuwsbrief

en blijf op de

hoogte van al onze promoties en nieuwigheden