Geef een geschenkkaart

  
Incentive voor bedrijven

Incentive voor bedrijven

  admin  

 (26)    (0)    0

  Tassen | GeldbeugelsHorlogesZonnebrillen  

Incentive vooor bedrijven



Aan alle bedrijven, willen jullie eens iets meer geven aan jullie personeel ? Contacteer ons dan voor een eventuele incentive of cadeau. Hiervoor zijn uurwerken, zonnebrillen of tassen voor laptops ideale en toch mooiere geschenken dan het gemiddelde dat gegeven wordt.

Uit ervaring weten we dat klanten of werknemers dit ten zeerste appreciëren en zien ook een verandering op dit gebied. Het plaatsen van een bedrijfslogo is leuk en mooi maar om eerlijk te zijn niet altijd even fijn voor diegene dat het ontvangt. De gelukkige die een mooi geschenk ontvangt zal dit ook nooit vergeten en zeker niet van welke firma hij deze heeft gekregen.

Wij krijgen dus meer vragen om bijvoorbeeld een doosje bij een horloge te leveren met het logo van de firma erop of een sleutelhanger met logo aan een laptoptas.

Voor een incentive naar klanten toe is het ook makkelijk om pas op het einde van de incentive te kijken hoeveel klanten hiervan kunnen genieten, wij geven dus ook regelmatig voorstellen in een gamma van uurwerken aan de publiek voorgestelde prijzen met voorbeelden van merken en modellen die we op het einde kunnen aanleveren aan uw speciale prijs voor de opgegeven aantallen. Indien deze dan niet meer voorradig zijn kunnen we steeds alternatieve voorstellen doorgeven in het zelfde prijsgamma. Zo zal u nooit een overschot hebben aan geschenken en onnodig een extra budget hebben uitgegeven. Makkelijk toch !

Heeft u interesse, laat het ons dan weten en wij kijken welke prijzen voor welke aantallen we u kunnen aanbieden via ons "contactformulier"

 (26)    (0)    0

Uw reactie is succesvol verzonden. Bedankt voor uw reactie !
Plaats een reactie
Captcha
Facebook Reacties